Betalen

iDeal
Ideal is gegarandeert de snelste afhandeling van je bestelling en heb je je producten ook het snelst in huis. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent en uw bestelling de dag erna al thuis! 

PayPal

PayPal is één van de meest veilige en meest gebruikte online betaalmethodes ter wereld. Ook in Nederland is PayPal zeer populair Om te betalen is eigelijk alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Zo gaat de betaling zeer gemakkelijk en snel en heeft u uw bestelling bij betaling via PayPal dan ook de dag erna al thuis.  

Bankoverschrijving / Vooruitbetaling?

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Dekos.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.?Houdt u er wel rekening mee dat als u geen rekening heeft bij de ABN het een aantal werkdagen kan duren voordat het geld op de rekening staat en het dus ook langer duurt totdat u uw bestelling thuis heeft. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Dekos gestort is. Vermeld overigens altijd je ordernummer en naam bij een overboeking. 

Hieronder treft u de bankgegevens van Dekos.nl.

Rekeningnummer: 980143772                         IBAN: NL69ABNA 0980143772                                  

Bank: ABN AMRO Te Volendam                                       BIC:…………….

KvK-nummer: 36046725
BTW-nummer: NL807768467B01

Visa / Mastercard

Via onze betalingspartner Mollie kunt u eenvoudig en veilig betalen met behulp van VISA en Mastercard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. En omdat de betaling direct word afgerond zal uw bestelling ook meteen worden verwerkt en verzonden, zodat u deze op werkdagen de dag erna al thuis heeft.