Verzenden

Alle producten die wij aanbieden hebben wij op voorraad en worden geleverd via PostNL. Hierdoor kunnen wij dan ook een zeer snelle levering binnen Nederland en België bewerkstelligen. 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dan ook de volgende dag thuis en levering op zaterdag!

Alle bestellingen die door Dekos worden ontvangen, worden direct verwerkt en overgeleverd aan PostNL. Maar omdat wij geen effect hebben op de werkwijze van PostNL zijn de aflevertijden jammer genoeg onder voorbehoud.

Gratis verzending?

Bij Dekos staat de klant altijd voorop. Bij een bestelling van 2 paar originele gel-massage zolen en bij de aankoop van 2 paar teenproducten, worden deze gratis verzonden. Daarbij past een groot deel van de producten door de brievenbus ( zodat u ook niet thuis hoeft te blijven).

Kosten van een pakketzending?

De producten die door de brievenbus passen worden verzonden tegen een tarief van € 3,95. Producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden per pakket. De prijzen bij Dekos zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,75 en in het buitenland is dit afhankelijk van het land.

Levertijd bij vooruitbetaling?

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Bezorging in het buitenland?

Bij dekos is het ook mogelijk om uw bestelling in het buitenland (verder als België) te laten bezorgen. De bezorgtijd is alleen jammer genoeg iets langer dan wij in Nederland nastreven (voor 16.00 uur besteld, morgen thuis). De levertijd bedraagt dan meestal, afhankelijk van de afstand, 2 tot 6 werkdagen.

Bezorging op een ander adres?

Het is ook mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Bij het bestelplatform kunt u dit aangeven.