Hielspoor oplossingen

Hielspoor oftewel fasciitis plantairs is de meest voorkomende voetaandoeningen in Nederland. Bij hielspoor heb je veel last van pijn onder de hiel (klassieke hielspoor) of in het verloop onder de voet (peesplaat hielspoor). De pijn is vaak fel en het meest hevig in de ochtend of na lang stilstaan of na het zitten. Hielspoor is een blessure door overbelasting en irritatie (ontsteking) van de Fascie onder de voet. Vandaar dat de latijnse benaming fasciitis plantaris een betere benaming is. Soms vindt er een minimale botaangroeisel plaats t.h.v. het hielbeen. 

Lees verder 

Hielspoorpijn verminderen

Er zijn 2 soorten hielspoor: De echte en meest bekendste is de klassieke vorm van hielspoor namelijk: pijn onder de hiel. De andere is een pijn gebiedje, meer in het verloop van de voetzool oftewel peesplaatontsteking

Pijn in voet hielspoor

Symptomen hielspoor: Pijn onder de hiel, pijn onder de voet bij bewegen na (lang) stilzitten, pijn bij lopen, pijn bij lang stilstaan, stijf of gespannen aanvoelen van de voetzool, hielpijn bij autorijden. Meer medische informatie over hielspoor en de oplossing om hielspoor tegen te gaan.


Productoverzicht Hielspoor oplossingen

Service staat bij ons altijd voorop! Wij hebben alleen de allerbeste producten tegen hielspoor oplossingen, advies op maat, alles op voorraad en dus snelle levering. Dekos staat al jaren bekend als dé houding- en voetspecialist! Wilt u weten welk product het beste bij uw klacht past? Selecteer uw Hielspoor oplossing >

Heeft u hulp nodig? Chat live met ons, stel uw vraag via de e-mail of neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag verder!

Verschillende soorten hielspoor

Dekos biedt de beste oplossingen voor uw hielspoor. Met meer dan 30 jaar ervaring en met alleen de allerbeste lichaamshouding- en hielspoorartikelen staat Dekos al jaren bekend als dé houding en voetspecialist! Selecteer hieronder uw klacht.