De comfort demping zolen zijn super zachte, comfortabele zolen, ontwikkeld om de druk van uw voeten te absorberen en de spanning op de gevoelige gewrichten, spieren en drukpunten te doen afnemen. Heerlijke zachte zolen om elke dag van s'ochtends tot s'avonds te dragen. "pure verwennerij". 

Lees verder

Product omschrijving

De halfvaste lucht demping-gel zolen zijn ontwikkeld om de druk van uw voeten te absorberen en de spanning op de gevoelige gewrichten, spieren en drukpunten te doen afnemen (lang staan,  arthrose). Ze absorberen schokken (o.a. de “hiel-contact”schok) veel effectiever dan schuimrubberzolen, waardoor het beter voor uw lichaam is. Deze zeer comfortabele zolen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Door het opvangen van de schokken geeft het verlichting voor alle steunende gewrichten zoals voeten, knieen, heupen en wervelkolom, hetgeen arthrosepijn ( slijtage) tegengaat. Bovendien worden de voeten koel en droog gehouden en de speciale toplaag vermindert transpiratie en bacteriën. 

De zool is aan de top afknipbaar, om zodoende de juiste pasvorm te bewerkstelligen.

Plus- en minpunten van dagelijkse comfort gelzolen op een rijtje

  • Groot schokdempend vermogen, Heerlijke zachte zolen om elke dag van s'ochtends tot s'avonds te dragen. "pure verwennerij".
  • Goede correctie en ondersteuning onder de voeten
  • Dagelijkse toepassing, heerlijke comfortzolen en ook geschikt bij zware werkzaamheden
  • Als u niet van een masserende inlegzool houdt ( zoals de gelmassage inlegzolen), dan is dit het beste alternatief!
  • Ventileert en is lichtgewicht
  • Leverbaar in 3 maten en is precies op maat afknipbaar aan de top

Dit product bestellen


Betaalmogelijkheden