Gewrichtsontstekingen, Arthrose in de voet

Als er gewrichtsontstekingen bv. reuma of artrose (slijtage) in één of meerdere gewrichtjes van de voet ontstaat, kan dit een nadelig effect hebben op de balans én op de manier van lopen. In de meeste gevallen gaat het hier om een natuurlijk slijtageproces. Tijdens het lopen worden de enkel- en voetgewrichten immers zwaar belast. Door het langdurig dragen van verkeerd schoeisel kan ervoor zorgen dat het kraakbeen extra snel gaat slijten. 

Lees verder 

Veel mensen met gewrichtsontstekingen bv. reuma hebben last van hun voeten. Het is dus van zeer groot belang dat zij in het dagelijks leven een goede ondersteuning, en stabiliteit onder de voeten hebt. Maar tevens zo belangrijk is dat de zolen comfortabel en zacht zijn.

De diabetische-medische zolen van Dekos hebben zijn ontwikkeld door medische specialisten en hebben een extra zachte gel toplaag

De dagelijkse comfort inlegzolen geven bij een niet al te doorgezakte voet, voldoende ondersteuning en is dermate comfortabel dat het “pure verwennerij” is voor de voeten.

U kunt uw voeten zelf in conditie houden: wissel beweging en rust voor uw voeten af, verzorg ze goed en draag goede schoenen en/of goede zolen met voldoende schokdemping, steun en stabiliteit.


Oplossingen geselecteerd door onze therapeut

Bekijk in onderstaand overzicht welk product het beste bij uw situatie past.
Wilt u toch eerst ons advies, neem dan gerust contact op!