Blaren, Eeltvorming, Eeltpit, Likdoorn, Eksteroog

Eelt en blaren ontstaan door wrijving op de huid. Soms kan er ook een eeltpitt of eksteroog ontstaan. Vaak hebben vrouwen vaker last van eeltpitten door het dragen van bv. strakke schoenen of schoenen met hoge hakken. Indien eeltvorming, blaren en eeltpitten etc onder de voet plaatsvinden dan heeft Dekos de beste zolen om dit tegen te gaan. De originele gel-massage zolen van Dekos zijn gevuld met een onschuldige vloeibare gel die de druk net als bij een waterbed gelijkmatig onder uw voeten verdeeld.Hierdoor worden pijnlijke drukpunten zoals een eeltpit, eksteroog etc. ontlast.

Lees verder 

Eelt ontstaat door wrijving op de huid. Deze wrijving kan ontstaan door schoenen (eelt onder de voorvoeten, onder de hiel of bovenop of tussen de teen). Eerst ontstaat er een blaar an na langdurige schuring en wrijving van de huid zorgt ervoor dat de opperhuid een verhoornde laag gaat aanmaken om de huid te beschermen tegen deze wrijving of druk. Eelt is wanneer de hoornlaag hard aanvoelt, verdikt is en een gelige kleur heeft.

Soms kan er ook een eeltpitt of eksteroog ontstaan. Vaak hebben vrouwen vaker last van eeltpitten door het dragen van bv. strakke schoenen of schoenen met hoge hakken. Dit kan gaan wrijven of drukken op de huid. Eeltpitten blijven vaak terugkomen. Vaak heeft dit met een standafwijking van de voet te maken.

Heeft u last van overmatige eeltvormig of eeltpit/eksteroog/likdoorn of andere drukpunten? Dan heeft Dekos de ideale zool voor u die de eelt aanmaak enorm doet verminderen of zelfs helemaal doet verdwijnen en tevens pijnverminderend werkt bij pijnlijke eeltpiiten, likdoorns, eksterogen of andere pijnlijke drukpunten. Het beste is om de eeltpit, likdoorn te verwijderen maar deze moet ook voorkomen worden. De originele gel-massage zolen van Dekos zijn gevuld met een onschuldige vloeibare gel die de druk net als bij een waterbed gelijkmatig onder uw voeten verdeeld.Hierdoor worden pijnlijke drukpunten zoals een eeltpit, eksteroog etc. ontlast.Vrij stromende gel kussentjes masseren uw voeten bij iedere stap. Door deze fijne massagewordt staan en lopen weer een genot!!  Als u niet van een masserende inlegzool houdt (zoals de gelmassage inlegzolen), dan zijn de comfort demping zolen het beste alternatief!


Oplossingen geselecteerd door onze therapeut

Bekijk in onderstaand overzicht welk product het beste bij uw situatie past.
Wilt u toch eerst ons advies, neem dan gerust contact op!