Over Dekos

Kees Schilder uit Volendam is een fysio-, orthopedisch- en manueeltherapeut die zich al zijn hele werkzame leven bezighoudt met het optimaal laten functioneren van het menselijk lichaam. Onderstaand stelt hij zichzelf en zijn bedrijf aan u voor:

In mijn beroep heb ik dagelijks te maken met mensen met diverse klachten. Het is mijn taak om deze klachten te verhelpen of te verlichten. Nog mooier leek het mij om lichamelijke klachten te voorkomen.

Toen ik tijdens een studiereis door de Verenigde Staten in contact kwam met de gepatenteerde Gelmassage inlegzolen en inzicht kreeg in de spectaculaire resultaten was ik dan ook direct enthousiast. Gesterkt door de goedkeuring van dit product door 9200 voetdoctoren heb ik toen de exclusieve rechten voor verkoop in Nederland aangevraagd.

Nu wij meer dan 10 jaar verder zijn, ervaren tienduizenden mensen in Nederland dagelijks de helende werking van de Gelmassage inlegzolen. Het productassortiment van Dekos is sindsdien sterk toegenomen. De producten zijn allen handige medische hulpartikelen die geleverd worden aan bijna alle fysiotherapie- en mensendieckpraktijken. Tevens worden de artikelen vaak in ziekenhuizen en revalidatie instituten geadviseerd.

De producten zijn revolutionair omdat ze zowel voor thuis als binnen de fysiotherapie-, mensendieck- en chiropractiepraktijk uitstekend toepasbaar zijn. Overtuig uzelf en ervaar het verschil.