Backstretcher

Rugklachten? Zou het niet heerlijk zijn om zonder pijn door het leven te gaan? Dat kan, met de backstretcher van Dekos. Deze rugrolstretcher of ook genoemd backstretcher sport en fitness is een zeer goed aangeschreven medisch hulpmiddel die u van de meeste rugklachten af helpt. Bovendien biedt de backstretcher een heerlijke massage voor uw vermoeide rugspieren.

Principe van de backstretcher sport en fitness

De backstretcher van Dekos is een houten hulpstuk met wieltjes waar u met uw rug op gaat liggen. De wieltjes zitten aan weerszijden van uw wervelkolom, waardoor ze in direct contact staan met de grote spiergroepen in uw rug. De backstretcher zorgt voor een ontspannende rugmassage zodat alle opgebouwde spanning uit uw rug wegvloeit. Bovendien wordt uw rug gestimuleerd om zich terug te vormen tot zijn natuurlijke houding.

De backstretcher bij al uw lichte rugklachten

De backstretcher gebruikt u voor verschillende rugklachten zoals pijn in de onderrug, ischias met uitstraling in het been, lichte hernia, RSI, stijve nek en schouders, spanningshoofdpijn en houdingsproblemen. Met de backstretcher van Dekos bent u op een prettige manier van uw rugklachten af.

Hielspoor, Hielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes, Hielpijn, Hielspoor operatie, Gelzolen, Steunzolen, Doorgezakte voet, Ischias