Ischias

Last van ischias? Op een gemakkelijke manier van uw klachten af? De gel-massage steunzolen van Dekos bieden u uitkomst. Ischias is een aandoening die ontstaat door een langdurige verkeerde houding. De steunzolen van dekos corrigeren uw houding waardoor u geen last meer van ischias zal hebben. Kijk op deze site of onze partnerwebsite www.dekos.nl voor meer informatie.

Ischias en het belang van goede ondersteuning

Als u last heeft van ischias is het vrijwel zeker te wijten aan een verkeerde houding. Een verkeerde houding ontstaat op zijn beurt weer door te weinig of geen ondersteuning voor uw voeten. Hier ligt de oplossing voor uw probleem. De gel-massage steunzolen van Dekos geven uw voeten optimale ondersteuning door de druk gelijkmatig over uw voet te verdelen.
 

Het effect van een voetmassage op ischias

De zolen van Dekos bestaan voor een groot deel uit gelkussentjes. Deze kunnen vrijuit bewegen waardoor ze uw voeten tijdens het lopen een aangename massage geven. Spanning in pezen en zenuwen zal afnemen waardoor uw ischias zal verdwijnen.
 

Reken af met Ischias

Als u van u ischias af wilt, dan zijn onze gel steunzolen een perfecte oplossing. Bestellen is heel eenvoudig en de prijs is fantastisch voordelig. In een aantal jaren hebben wij zo tientallen mensen van Ischias afgeholpen. Kijk voor meer informatie op www.dekos.nl

Backstretcher, Hielspoor, Hielspoor behandeling, Hielspoor zooltjes, Hielpijn, Hielspoor operatie, Gelzolen, Steunzolen, Doorgezakte voet