De enige zolen die de hielspoorpijn verzacht maar ook behandeld!

Tegen hielspoor

De Dekos massage gelzolen werken als een echt waterbed onder de voeten. Als u staat wordt de druk verdeelt en de zolen geven steun waar nodig is. Een pijnlijk drukpunt zoals hielspoor zal hierdoor minder druk te verduren krijgen hetgeen rust geeft op de geirriteerde plek onder de hiel. Tijdens het lopen zorgen vrij stromende hielkussentjes voor een massage van de ozo gespannen peesplaat onder de voeten.  Als u loopt zal de gel van achteren naar voren golven door speciale tunneltjes en zo de bloeddoorstroming stimuleren. Uw vermoeidheid zal verdwijnen waardoor staan en lopen weer een genot wordt!. Al met al zal u versteld staan van het geweldige resultaat! Duizenden tevreden klanten gingen u reeds voor.

Meer informatie over de gelmassage inlegzolen >


"Soms moet je je eigen dokter zijn" Met de massage gelzolen van Dekos kunt u er nu zelf wat aan doen

De zolen passen zich aan aan de vorm van de voet. Hierdoor ontstaat de neutrale voetenstand ( nul-lijn). Die werkt door naar boven en zorgt dus voor een optimale houding van het gehele lichaam, hetgeen klachten helpt verminderen of zelfs doet verdwijnen.

De stand van de hiel. Tijdens kortstondige of langdurige (over)belasting kan de hiel een andere ''scheve'' stand innemen. Het enkelgewricht kan zodoende ''geblokkeerd'' komen te staan. Het gewricht vertoond verminderde beweeglijkheid, hetgeen met het blote oog niet waarneembaar is.

De Dekos massage gelzolen geven uitkomst voor deze minieme scheefstand van de hiel. De subtiele golfbeweging van de gel onder de hiel zorgt ervoor dat de hiel weer voldoende beweeglijkheid krijgt.

Meer informatie over de gelmassage inlegzolen >

Alle voordelen van de originele massage Gelzolen:

  • Werkt als een echt waterbed: verdeelt de druk onder de voeten en geeft steun waar nodig is.
  • Vrij stromende gel-kussentjes masseren de voeten en absorberen de druk bij elke stap
  • Verbetert de houding van het gehele lichaam
  • Veel effectiever dan luchtgeveerde of schuimrubber zolen
  • Stimuleert de beweeglijkheid van het onderste en bovenste enkelgewricht ( hiel en enkelgewricht )
  • Ontspant de peesplaat onder de voet.
  • De zolen zijn afknipbaar voor de juiste maat en blijven op zijn plaats.
  • Afwasbaar en veilig in gebruik
  • Zeer lange levensduur ( 90 dagen garantie)

 

Let op: al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring op gebied van pijnlijke locale overbelastingsklachten zoals hielspoor. Door het unieke concept van de originele gelzolen en door onze medische ervaringen en kennis zijn vele tevreden klanten u voor gegaan. En let op; nergens goedkoper dan bij ons!!


Een goede stand van de voeten is de basis voor een goede lichaamshouding. Gaat het bij de voeten al mis, dan geeft dit vaak problemen in de rest van het lichaam. Bij het tegengaan van hielspoor of andere locale pijnpunten, is het belangrijkste gebruik te maken van goede schoenen en schoenen die beschikken net zoals de originele gelzolen over gelgevulde zolen. Bij de originele Gel-Massage zolen wordt de druk net als bij een echt waterbed gelijkmatig onder de voeten verdeelt, hetgeen pijnlijke drukpunten tegengaat.

De zeer dunne zolen zijn gevuld met het absoluut onschadelijke USP- glycerine gel. Het grote voordeel van gelgevulde t.o.v. bv. watergevulde zolen is dat gelgevulde zolen niet uitdrogen! D.w.z. dat de werking voor een zeer lange periode gegarandeerd is. Wij geven dan ook garantie op onze gelgevulde massage zolen!
 

Meer informatie over de gelmassage inlegzolen >

Tips voor gebruik

Al meer dan 15 jaar garanderen wij uiterste betrouwbaarheid van uw prive gegevens.

Zie de reactie van dhr. Ursem uit Blokker. Hij schreef ons:
Ik wil even vertellen dat ik zeer tevreden ben met de groene gel zooltjes. Ik heb namelijk anderhalf jaar last gehad van hielspoor. De huisarts had mij ontstekingsremmers aangeraden. Die heb ik 3 kwart jaar geslikt en het heeft niets geholpen. In deze tijd heb ik ook gel-zolen gekocht bij de schoenmaker. Dat waren zolen van dik 40 euro met zo'n blauw zacht stukje erin. Dit alles hielp dus niet.

De hakkenbar eigenaar op Betje Wolfplein in Hoorn verkocht me in februari 2006 Dekos zolen en de hielspoor is dus helemaal genezen. Ik moet heel hard drukken om nog iets te kunnen voelen waar het gezeten heeft. Mijn werk is geen stilzitterij. Ik heb toch een 8 tot 10 km. loopwerk per dag. Helemaal top, zeer tevreden ben ik hiermee. Inmiddels heb ik via de website voor de 2e maal 2 sets aangeschaft. Ik wissel dagelijks van werkschoenen namelijk. Sukses verder en de groeten!

Al meer dan 15 jaar zijn vele tevreden klanten u voor gegaan en leveren wij een eerlijk en betrouwbaar product, tegen de scherpste prijs!