De zeer dunne zolen zijn gevuld met onschuldige gel. Deze gel verdeelt de druk onder de voeten net als bij een waterbed, waardoor het de hielspoor verzacht en behandelt. De vrij stromende gel kussentjes masseren de voeten bij iedere stap. Dit stimuleert de doorbloeding en geeft een weldadig zacht gevoel onder de voeten, hetgeen de beste therapie is bij alle 2 vormen van Hielspoor

Lees verder

Product omschrijving

De Gel massage inlegzolen van Dekos bewijzen zichzelf al meer dan 15 jaar lang, dag na dag. Het zijn de enige unieke zolen die hielspoor oftewel fasciitis plantaris verzacht en behandelt. De duizenden tevreden en steeds terugkerende klanten sterken Dekos in hun streven om ook uw hielspoor klachten te verlichten of te doen verdwijnen. Onderstaand kunt u meer lezen over het unieke product.

Samenstelling en werking van de zolen:

De originele Gel massage inlegzolen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit urethaan. Dit duurzame urethaan plastic zorgt voor een ideale thermo-isolatie. Lekkere koele voeten in de zomer en behaaglijk warme voeten in de winter. De zeer dunne zolen zijn gevuld met het absoluut onschadelijke USP-glycerine gel. Het grote voordeel van gelgevulde zolen ten opzichte van bijvoorbeeld watergevulde zolen is dat gelgevulde zolen niet uitdrogen. Dit wil zeggen dat de werking voor een zeer lange periode gegarandeerd is!
Vrij stromende gelkussentjes masseren de voeten en absorberen de druk bij elke stap. Wanneer u loopt zal de vloeibare gel van achteren naar voren golven door de speciaal gevormde tunneltjes in de zool. Op deze manier worden ook de reflexzones onder uw voeten gestimuleerd.

Goedgekeurd door 9200 voetdoktoren:

De Gelmassage inlegzolen hebben het predicaat “Geaccepteerd door de Amerikaanse Podologische Medische Associatie”.
Dit is in Amerika een professionele vereniging van voetdoctoren met 9200 leden. Dit predicaat houdt in dat het product veilig is en ertoe bijdraagt aan de verbetering van de gezondheid. De zolen zijn zowel in laboratoria als in de praktijk getest. De zolen worden in Amerika gemaakt (niet zoals de concurenten in China of Thailand!). En zoals u misschien weet, zijn de eisen van gezondheidsproducten in Amerika zeer streng. Wij zijn dan ook zeer trots op dit predicaat!

En let op: Ondanks deze kwaliteitsgarantie, garanderen wij ook de laagste prijs!

Onderstaand treft u een aantal handige tips die ervoor kunnen zorgen dat u optimaal plezier zult beleven aan de Gel-Massage zolen:

Plaats de zool in de schoen, zodat deze over de gehele lengte comfortabel en plat ligt. Als de zool te lang is, knip dan alleen de top van de zool af om zo doende de juiste pasvorm te bewerkstelligen. Afknippen alleen bij de tenen met de ronding mee, niet afknippen in de breedte. Wanneer de Gelmassage zolen te breed zijn voor uw schoenen, dan heeft u de verkeerde maat aangeschaft.

Wij adviseren u om de Gelmassage zolen in eerste instantie een paar uur per dag te dragen om vervolgens gelijkmatig op te bouwen tot de gehele dag. U zult merken dat bij elke stap de gel onder uw voeten vloeit. Zodoende geeft het de juiste gelijkmatige ondersteuning onder uw voeten en verlichting op pijnlijke drukpunten.

Bij schoenen met een open hak (bijvoorbeeld sandalen) dient de zool met zelfklevende klittenband te worden vastgemaakt. Dit gebeurt het best met (ronde) stukjes klittenband van ± 2 cm onder de voorkant en onder het hielgedeelte. U dient eerst de oppervlakken waar de kleefzijde zitten vetvrij maken met wasbenzine. Voor het gebruiksgemak is het aan te bevelen de zachte kant in de sandaal of slipper te plakken en de harde kant aan de onderzijde van de massagezool.

Een eenvoudiger alternatief is de Gelmassage zolen met dubbelzijdig plakband in de sandaal te bevestigen.

U kunt de Gelmassage zolen wassen op 40ºC. Het beste kunt u dit doen in een emmertje of teiltje en gebruik maken van een zacht wasmiddel. Dit kan ook in de de wasmachine maar gebruik dan altijd een waszakje.

Plus- en minpunten van hielspoor gel-massage inlegzolen de nr.1 tegen hielspoor op een rijtje

  • Gel verdeelt de druk gelijkmatig onder de voeten, voorkomt pijnlijke drukpunten. Zeer geschikt voor alle soorten forse hielspoorpijn!
  • Verlicht niet alleen de hielspoorklachten maar door de subtiele massage werking wordt de hielspoor ook behandelt.
  • Dagelijkse toepassing (normale arbeid)
  • Vrij stromende gel kussentjes geven fijne massage onder de voeten bij iedere stap, stimuleert doorbloeding
  • De gelmassage zolen geven ondersteuning. Zowel lengte als voorvoet gewelf.
  • De gelmassage zolen zijn Uniek in Nederland en zijn tevens ook de oplossing voor veel voetklachten bv vermoeide, brandende voeten en doorgezakte voorvoeten
  • De zolen zijn dun, passen in ieder schoen en zijn precies afknipbaar tot iedere maat.Verkrijgbaar in 4 maten; 2x dames en 2x heren,
  • Minder geschikt voor te sporten

Dit product bestellen


Betaalmogelijkheden