Orthopedisch slaapkussen van Dekos ontwikkeld door medische specialisten

Een goed kussen is onotbeerlijk! De optimale nekstand, een ontspannen slaaphouding is dus van groot belang om de spieren, zenuwen en wervels te doen laten ontspannen en de nek te laten rusten. U wordt weer uitgerust wakker met een medisch slaapkussen van Dekos. Ontworpen en getest door medisch specialisten. Wij verkopen dit kussen al ruim 15 jaar met heel veel succes omdat het zich elke dag bewijst. Het geeft het comfort van een donzen slaapkussen en de ondersteuning van een orthopedisch nekkussen. 

 

Lees verder

Product omschrijving

Orthopedisch nekkussen

Het orthopedisch nekkussen is door Dekos in samenwerking met medische specialisten ontworpen en vervaardigd en heeft als doel pijnen te voorkomen of in het ingeval dat deze zich al voordoen te verlichten. Het kussen geeft het comfort van een donzen slaapkussen en de ondersteuning van een orthopedisch nekkussen.

Door de unieke perfolatex vulling wordt de druk in de nek gelijkmatig verdeeld waardoor een zogenaamde ideale 0-lijn stand ontstaat. De verstevigde nekrol geeft voldoende ondersteuning aan de hals. De zich op ongeveer gelijke hoogte bevindende zachtere vulling ondersteunt het achterhoofd of in zijligging, het gezicht. Op deze manier blijft de neutrale stand gewaarborgd. Het geheel is afgewerkt met een 2 cm zachte toplaag van natuurrubber die een welbehagend gevoel geeft. Door deze eigenschappen wordt het kussen ook aanbevolen bij whiplash patiënten.

Ontwikkeld en getest door medici

Gedurende tientallen jaren hebben dokters, masseurs en fysiotherapeuten de oorzaken van rugklachten bestudeerd en de manier waarop deze bestreden zouden kunnen worden. Meestal moet de oorzaak gezocht worden in een verkeerde houding bij het staan of liggen. Als er geen voorzorgsmaatregelen getroffen worden kan dit leiden tot chronische pijnen. Door middel van het orthopedische nekkussen bent u gegarandeerd van een goede lighouding.
 

Plus- en minpunten van orthopedisch slaapkussen van dekos ontwikkeld door medische specialisten op een rijtje

  • Door de unieke perfolatex vulling wordt de druk in de nek gelijkmatig verdeeld. Door veel specialisten voorgeschreven als beste medische kussen!
  • Gegarandeerd een goede lighouding (ideale 0\lijn stand van de nek)
  • Verstevigde nekrol geeft voldoende ondersteuning aan de hals
  • Welbehagend gevoel door 2cm zachte toplaag
  • Kussen wordt ook aanbevolen bij whiplash patiënten
  • Comfort van donzen slaapkussen en ondersteuning van orthopedisch nekkussen
  • Compacte afmeting: 43 cm x 50 cm

Dit product bestellen


Betaalmogelijkheden